Nogomet

Dugandžić poništio Muhara i donio pobjedu Rapidu protiv Cluja

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.10.2022.
Dugandžić poništio Muhara i donio pobjedu Rapidu protiv Cluja

Važan dvoboj u 16. kolu rumunjskog prvenstva odigran je u Bukureštu gdje je Rapid ugostio CFR Cluj i svladao ga s 2:1...

Iza vodeće Farul Constante koja je ove sezone sjajna i u 16 kola skupila je 37 bodova, nalaze se odmah bukureštanski Rapid i CFR Cluj koji su se međusobno susreli u 16. kolu.

U zanimljivom dvoboju domaći Rapid odnio je pobjedu 2:1 i tako odmaknuo Cluju na četiri boda prednosti. Međutim ne treba zaboraviti i kako Cluj ima dvije utakmice manje i u teoriji može s dvije pobjede zasjesti na drugo mjesto i približiti se lideru na tri boda minusa.

Domaćin je oba pogotka postigao iz kaznenih udaraca, prvi je zabio Sapunaru u 36. minuti, a drugi hrvatski internacionalac Marko Dugandžić u 72.

U međuvremenu je Karlo Muhar postigao pogodak za poravnanje, desetak minuta kasnije Dugandžić je ušao u igru i kasnije realizirao kazneni udarac,.

Dok je Dugandžić ušao u igru u drugom dijelu, Ljuban Crepulja ostao je na klupi. Kod gostiju Muhar je igrao cijelu utakmicu, Kolinger ušao u 43. minuti, a Cvek ostao na klupi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!