Tenis

Ana Konjuh uvjerljivo poražena, Njemice ponovno imaju prednost

Branimir Korać • subota, 12.11.2022.
Ana Konjuh uvjerljivo poražena, Njemice ponovno imaju prednost
Foto: FaH

Njemačka reprezentacija još jednom je povela u Rijeci u susretu Billie Jean King Cupa protiv Hrvatske. Ana Konjuh zamijenila je ozlijeđenu Petru Martić i upisala uvjerljiv poraz...

Nakon što je Petra Martić jučer poražena u prvom meču protiv Eve Lys, danas nije mogla nastupiti zbog problema s rukom, zamijenila ju je Ana Konjuh, ali je ona također brzo poražena.

U meču s puno pogrešaka, Konjuh je izgubila od Jule Niemeier koja se tako iskupila za jučerašnji poraz protiv Petre Marčinko.

Jednako kao i jučer, ponovno sav teret pada na leđa najmlađe hrvatske reprezentativke, Marčinko mora svladati Lys kako bi odluka pala u parovima i Hrvatska zadržala nadu da može do pobjede.

Konjuh je puno toga poklonila Njemici, a o tome najbolje svjedoči omjer winnera i neprisiljenih pogrešaka, Ana je imala svega šest winnera i čak 36 neprisiljenih što je jako loše.

Forma Ane Konjuh jednostavno nije dobra, nikako ne može uhvatiti pravi ritam nakon zadnje stanke zbog ozljede noge, a i u ovom meču vidjelo se da nije prava.

U oba seta Konjuh je uzela svoj prvi servis gem, ali je nakon toga sve ostale svoje servis gemove gubila, a Njemica je svoje uglavnom rješavala.

Billie Jean King Cup

Hrvatska - Njemačka 1:2

Ana Konjuh - Jule Niemeier 2:6, 1:6

FOTO: HINA/ Mario ĆUŽIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!