Tenis

Mektić i Pavić pali u finalu, raspoloženiji Ram i Salisbury uzeli titulu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.11.2022.
Mektić i Pavić pali u finalu, raspoloženiji Ram i Salisbury uzeli titulu
Foto: EPA

Nikola Mektić i Mate Pavić poraženi su u finalu ATP Finalsa u Torinu gdje su ih svladali odlični Rajeev Ram i Joe Salisbury...

Hrvatski par Mektić/Pavić ipak nije uspio pobjedom zaključiti turnirsku sezonu. Na završnici sezone u Torinu poraženi su u finalu od Rajeeva Rama i Joea Salisburyja koji su odradili sjajan meč i slavili u dva seta.

Mektić i Pavić nisu bili u svom najboljem izdanju, imali su više pogrešaka nego što je to za njih karakteristično, neke su došle u ključnim trenucima i Ram i Salisbury, inače sjajan par koji u zadnje vrijeme radi dosta problema, odnose pobjedu.

Prvi set prošao je u ravnopravnoj igri, tek jedna break prilika za Mektića i Pavića koja nije bila iskorištena. Odluka je pala u 13. igri gdje su Ram i Salisbury bili bolji sa 7:4.

U drugom setu odmah u prvom gemu Ram i Salisbury dolaze do breaka, lakoćom na svom servisu održavaju prednost i bez većih problema dolaze do pobjede.

Na kraju su slavili sa 7:6(4), 6:4 u meču u kojem, ostaje dojam, Mektić i Pavić uz malo više koncentracije i strpljenja, sada bi imali trofej u rukama.

ATP Finals, finale:
Nikola Mektić/Mate Pavić - Rajeev Ram/Joe Salisbury 6:7(4), 4:6

FOTO: MEPA/ALESSANDRO DI MARCO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!