Nogomet

Kreilach: 'Hrvatska reprezentacija temelji se na timskom duhu i zajedništvu, nadamo se tituli'

Mihaela Bradovski • utorak, 13.12.2022.
Kreilach: 'Hrvatska reprezentacija temelji se na timskom duhu i zajedništvu, nadamo se tituli'
Foto: FaH

Jedan od trojice Hrvata koji nastupaju u MLS-u, Damir Kreilach, u intervjuu za službenu stranicu MLS-a govorio je o hrvatskoj reprezentaciji...

Damir Kreilach uz Kristijana Kahlinu i Darija Župarića predstavlja Hrvatsku u MLS-u. Kreilach je trenutno u Hrvatskoj i nada se da će putovati na finale Svjetskog prvenstva u Katar kao navijač.

"Kod kuće sam u Hrvatskoj, letio bih s obitelji pet sati za Katar i nadam se proslaviti titulu svjetskog prvaka. Bio bi to nevjerojatan doseg za igrače, ali i za našu Hrvatsku. Nadam se da će se to i dogoditi."

Kreilach je oduševljen nastupima Luke Modrića koji igra na najvišoj razini i dan-danas.

"Nevjerojatno je što još uvijek igra na takvoj razini. Njegova posvećenost reprezentaciji i njegova uloga vođe, jako puno znače. On je zaštitno lice hrvatske reprezentacije. Luka je ključan, ključan je igrač i Real Madrida, a to puno govori. Kada ga imate u momčadi, onda je sve moguće."

Ono što je ključno u uspjesima hrvatske reprezentacije je zajedništvo koje pokreće momčad.

"Svi su na istoj valnoj duljini bez obzira koja im je uloga i dok god rade zajednički, rezultati će dolaziti. Osim kvalitete, rad i zajedništvo, te male stvari, jako su bitne. Iz svega toga dolazi rezultat."

"Hrvatska reprezentacija temelji se na timskom duhu i tom zajedništvu. Atmosfera je već godinama sjajna i stvarno vjerujemo da će rezultat doći. Došao je 2018. godine i nadam se da će i ove."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!