Nogomet

Belgijci nakon otkaza Martinezu novog izbornika traže putem oglasa

Branimir Korać • četvrtak, 15.12.2022.
Belgijci nakon otkaza Martinezu novog izbornika traže putem oglasa
Foto: FaH

Belgijski nogometni savez u potrazi je za novim izbornikom, a u tu svrhu objavio je i oglas na internetu gdje opisuje kakvog trenera traži...

Nakon što nije uspio svladati Hrvatsku i proći u nokaut fazu Svjetskog prvenstva, Roberto Martinez ostao je bez posla na klupi belgijske reprezentacije.

Belgijci nisu imali pripremljeno novo rješenje te su objavili natječaj u kojem stoje uvjeti za one koji su zainteresirani.

"Naš novi izbornik iznimno je ambiciozan i ima potrebno iskustvo s vrhunske međunarodne razine, taktičko znanje, tražimo serijskog pobjednika s iskustvom u vođenju vrhunskih igrača. Novi izbornik reprezentacije mora znati kako se fokusirati na stvaranje bliske grupe i kako integrirati mlade igrače. On je taktičar stručnjak koji podupire svoje izbore podacima, tehnologijom i objektivnim parametrima te se oslanja na sportsku stručnost i strukturu Saveza. Zna kako se osvajaju trofeji na vrhunskim natjecanjima. Novi izbornik reprezentacije je ambasador belgijskog nogometa koji pomaže u promicanju vrijednosti RBFA-e i dostupan je puno radno vrijeme", stoji u opisu.

Natječaj je otvoren do 10. siječnja, a ako se pronalazite u traženim uvjetima i želite voditi Lukakua, De Bruynea i ostale, slobodno se javite emailom.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!