Nogomet

Modrić ostaje u reprezentaciji! 'Bilo bi bez veze da sada odem!'

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • subota, 17.12.2022.
Modrić ostaje u reprezentaciji! 'Bilo bi bez veze da sada odem!'
Foto: FaH

Luka Modrić vodio je Hrvatsku do još jednog velikog rezultata, Hrvatska je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a Modrić ostaje u reprezentaciji!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je predvodio Hrvatsku, igrao je sjajno i zaslužio sve ovo.

"Napravili smo nešto strašno za Hrvatsku i naš nogomet. Htjeli smo to zlato, bili smo blizu, ali opet možemo biti sretni i ponosni. Idemo kući kao pobjednici i to smo i htjeli, presretni smo, idemo se proveseliti, ovo je velika stvar."

Modrić je puno toga osvojio i napravio, ali dvije medalje s reprezentacijom su nešto posebno.

"Naravno da je posebno, ono s reprezentacijom je nešto posebno i čini me sretnim. Sve što radimo kao ekipa pomoglo nam je da narastemo jako puno i Hrvatska više nije čudo. Mi smo sada konstanta u svjetskom nogometu i više nas ne mogu gledati kao dark horse nego kao velesilu!"

Ono što puno znači je činjenica da je veliki broj "novih" igrača pokazao da može uskočiti u ovaj dres.

"Ne samo danas i zadnjih godina su pokazali kvalitetu, donijeli su novu energiju, budućnost su našeg nogometa i ona je svijetla. Ovaj turnir će im pomoći da još narastu, neki su prvi put na velikom natjecanju i imaju medalju, meni je 12 godina trebalo, prošao sam sve i svašta."

Ostaje li Luka u reprezentaciji?

"To je plan, kada smo već došli do finala Lige nacija, bilo bi bez veze da ne odradim i to, definitivno za nju ostajem, a onda ćemo vidjeti."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!