Rukomet

Luka Cindrić i Ana Debelić obranili titule najboljih hrvatskih rukometaša i rukometašice

Branimir Korać • nedjelja, 08.01.2023.
Luka Cindrić i Ana Debelić obranili titule najboljih hrvatskih rukometaša i rukometašice

U tradicionalnom izboru Hrvatskog rukometnog saveza proglašeni su najbolji rukometaš i rukometašica, najbolji trener i najbolji sudački par za proteklu godinu...

U poluvremenu pripremnog dvoboja između Hrvatske i Izraela, proglašeni su najbolji rukometaš, rukometašica, sudački par i trener, u tradicionalnom izboru u kojem sudjeluju sportski djelatnici, a provodi ga Hrvatski rukometni savez.

U konkurenciji rukometaša pobjedu je odnio Luka Cindrić koji je obranio prošlogodišnju titulu. Cindrić je slavio ispred Igora Karačića i Halila Jaganjca koji su ostali iza njega.

Kao i prošle godine trofej za najbolju rukometašicu odnijela je Ana Debelić, članica norveškog Vipersa. Debelić je dobila više glasova od drugoplasirane Tee Pijević i trećeplasirane Stele Posavec.

U konkurenciji trenera nije bilo predloženih nego je žiri sam izabrao najboljeg, a to je Ivica Obrvan koji je tako naslijedio Nenada Šoštarića.

Najbolji sudački par, već po tradiciji je, ujedno i jedan od najboljih svjetskih sudačkih parova, Matija Gubica i Boris Milošević.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!