Rukomet

(VIDEO) Duvnjak: 'Sada počinje pozitivna nervoza, nadam se da ćemo biti pravi'

Petar Jenjić • utorak, 10.01.2023.
(VIDEO) Duvnjak: 'Sada počinje pozitivna nervoza, nadam se da ćemo biti pravi'
Foto: FaH

Izbornik Hrvoje Horvat, kapetan Domagoj Duvnjak i reprezentativac Dino Slavić najavili su odlazak na Svjetsko prvenstvo...

Popis igrača za Svjetsko prvenstvo je objavljen, a izbornik Hrvoje Horvat kaže da svi jedva čekaju početak.

"Igrači su spremni, dobro su trenirali. Svi su puni volje, želje i energije. Svi čekamo da prvenstvo krene. Imamo još neke sitnice, pokoji sastanak, ali glavninu smo istrenirali."

Domagoj Duvnjak spreman je za još jedno veliko natjecanje.

"Uspjeli smo napraviti sve što je izbornik zamislio, sada počinje pozitivna nervoza. S prvenstvom krećemo u petak i nadam se da ćemo biti pravi. Odradili smo dobre pripreme, nitko se nije ozlijedio, jedino Tin Lučin ima ozljedu ramena. Svi ostali su zdravi i željni pravih turnira."

Prvi suparnik je Egipat.

"Znamo da je to jako dobra ekipa, pokazali su na prijašnjim natjecanjima da igraju dobar rukomet. Imaju i španjolskog trenera, digli su se. To će biti teška utakmica, ali mi moramo misliti samo o nama, biti pravi i pretočiti na teren oni što smo radili do sada na priprema. I nadam se da ćemo krenuti u turnir s pobjedom koja će nam dati vjetar u leđa", dodao je Duvnjak.

Dino Slavić odigrat će svoje prvo veliko natjecanje.

"Završile su pripreme s jednom ozljedom, svi ostali smo zdravi, to je najbitnije. Odigrali smo tri prijateljske, dizali smo se iz utakmice u utakmicu. Sve u svemu mislim da možemo biti zadovoljni."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!