Rukomet

Podravka bez prave šanse protiv objektivno jačeg Debrecena

Mihaela Bradovski • nedjelja, 15.01.2023.
Podravka bez prave šanse protiv objektivno jačeg Debrecena

Nakon uvjerljivog poraza na startu kod Sole, Podravka je i u drugom kolu EHF Europske lige upisala poraz i to kod kuće od Debrecena s 26:20...

Podravka nije uspjela iznenaditi jaku mađarsku ekipu DVSC iz Debrecena u drugom kolu grupne faze Europske lige. Mađarice su u Koprivnici slavile s 26:20.

Podravka je vrlo brzo ušla u zaostatak, nije uspjela duže vrijeme zadržati egal i tako moguće uvesti protivnice u nervozu.

DVSC je nakon deset minuta igre vodio 4:1, sredinom poluvremena bilo je 7:3 i do kraja prvog dijela Koprivničanke nisu uspjele uhvatiti priključak. DVSC je na odmoru vodio 11:7.

Nastavilo se u sličnom ritmu i u nastavku susreta. Već u 37. minuti bilo je 16:9 za Mađarice i bilo je samo pitanje s kojom će razlikom na kraju slaviti.

Završilo je 26:20, glatka i mora se priznati ipak očekivana pobjeda jednih od glavnih kandidatkinja za prvo mjesto u skupini.

Kod Podravke po tri gola postigle su Larissa Kalaus, Sara Šenvald i Ana Pandža. Kod Debrecena Alexandra Töpfner postigla je sedam golova.

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!