Nogomet

Bivša zvijezda Celtica: 'Barišić je slaba točka Rangersa, Celtic će ga napasti'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.01.2023.
Bivša zvijezda Celtica: 'Barišić je slaba točka Rangersa, Celtic će ga napasti'
Foto: EPA

Borna Barišić suočava se s kritikama nakon loše reakcije u jučerašnjem susretu protiv Aberdeena u polufinalu Liga kupa u kojem su Rangersi ipak prošli dalje kroz produžetke...

Rangersi su uz dosta muke eliminirali Aberdeen u polufinalu Liga kupa, a vodeći pogodak postigao je Aberdeen u 41. minuti preko Miovskog. Tu je loše reagirao Borna Barišić kojem je lakoćom pobjegao Matt Kennedy i proigrao strijelca.

Na Otoku su danas dosta oštre kritike prema Barišiću koji, istina, nije imao bajnu utakmicu.

"Postoje neke pozicije koje brinu Bealea, Borna Barišić je primjerice imao jako lošu reakciju kod gola Aberdeena. Potpuno se isključio i omogućio Mattyju Kennedyju da projuri pokraj njega i asistira. Ovo je školska pogreška i Barišiću nije prvi put", kaže Kris Commons, bivša zvijezda Celtica i dodaje:

"Celticova krila već su pokazala kako je loš branič. Ponaša se poput zaštitara koji pokušava na brzinu odspavati u noćnoj smjeni. To jednostavno nije prihvatljivo u klubu kao što je Rangers. Kada Celtic napravi svoju analizu prije finala sljedećeg mjeseca, možete biti sigurni da će identificirati Barišića kao slabu kariku u ovoj obrani Rangersa i napasti ga."

FOTO: EPA/Jose Manuel Vidal

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!