Košarka

U utakmici s 280 poena bez produžetaka, Bojan Bogdanović ubacio najviše

Petar Jenjić • utorak, 24.01.2023.
U utakmici s 280 poena bez produžetaka, Bojan Bogdanović ubacio najviše
Foto: EPA

Detroit Pistonsi nisu uspjeli doći do pobjede protiv Milwaukee Bucksa, ali je njihov standardno najbolji igrač bio Bojan Bogdanović koji je ujedno bio i najefikasniji strijelac jednosmjernog susreta...

Povratak Giannisa Antetkounmpa i Khrisa Middletona u momčad Milwaukee Bucksa značio je samo jedno, a to je nova pobjeda za njih, posebno kada se s druge strane nađe najslabija momčad Istoka.

Detroit Pistonsi ugostili su Buckse i grčku zvijezdu koja je propustila posljednjih pet utakmica, a noćas je već nakon prve četvrtine ubacila čak 20 poena.

Gostujuća momčad u prvoj je dionici ubacila čak 49 poena što je samo dva manje od apsolutnog NBA rekorda. S druge strane, 25 koševa manje ubacili su Pistonsi.

U ostatku utakmice Bucksi su čuvali stečenu prednost i nisu je ispuštali do kraja. Bila je to utakmica na veliki broj koševa, a konačnih 150:130 to i potvrđuje.

Antetokounmpo je predvodio Buckse s 29 poena i 12 skokova, dok je Brook Lopez susret zaključio s 21 košem.

Najbolji strijelac kod obje ekipe bio je Bojan Bogdanović koji je ubacio 33 poena (11/15 iz igre, trica 6/7, slobodna bacanja 5/5) i tome dodao tri skoka.

NBA:
Detroit Pistons - Milwaukee Buck 130:150

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!