Rukomet

Gobac o smjeni Horvata: 'Moj stav je dobro poznat svim članovima Upravnog odbora'

Branimir Korać • srijeda, 25.01.2023.
Gobac o smjeni Horvata: 'Moj stav je dobro poznat svim članovima Upravnog odbora'
Foto: FaH

Nakon što hrvatska rukometna reprezentacija još jednom nije ispunila cilj, HRS se oglasio i istaknuo kako je plasman na devetom mjestu na Svjetskom prvenstvu neuspjeh, a Zoran Gobac između redova daje naznačuiti kako će doći do promjene izbornika...

U hrvatskom rukometu nema mira, nakon skromnog rezultata na Svjetskom prvenstvu veliki je broj onih koji zazivaju odlazak Hrvoja Horvata. Zoran Gobac iščekuje izvješće Line Červara.

"Nisam izravno uključen u sve to, Lino Červar je koordinator i vjerujem da kada sve prođe i stvari se malo slegnu, da će objasniti situaciju i donijeti zaključke. Vjerujem da je to ubrzo jer nas vrlo skoro čekaju nove obaveze. Moj stav je dobro poznat svim članovima Upravnog odbora i to je važno za reći", rekao je Gobac za Sportske novosti.

Gobac je dodao kako treba biti svjestan da je deveto mjesto na Svjetskom prvenstvu za ovu Hrvatsku neuspjeh.

"Važno je poštovati odluke Skupštine Saveza, a ona je postavila cilj ulazak u četvrtfinale kako bi se sigurno bilo u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Ne želim prejudicirati nikakvu odluku ili bilo kakav zaključak, znam u kojem pravcu moramo ići, čut ćemo sva razmišljanja i donijeti odluku."

Gobac nije bio najsretniji niti kada je izabran Horvat za izbornika, a još uvijek ne ističe ime nekog svog favorita.

"Vidjet ćemo što će reći koordinator muških selekcija i koji će biti njegov prijedlog, vidjet ćemo i što će reći Upravni odbor. U svakom slučaju moramo biti brzi i narednih dana reagirati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!