Košarka

Double-double Zupca u porazu Clippersa, čudesna večer Giannisa Antetokounmpa

Branimir Korać • petak, 03.02.2023.
Double-double Zupca u porazu Clippersa, čudesna večer Giannisa Antetokounmpa
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi gostovali su noćas kod Milwaukee Bucksa i upisali poraz 106:105 u susretu u kojem nije bilo poena u zadnje skoro dvije minute...

Milwaukee Bucksi stigli su do pete uzastopne pobjede, ovaj put žrtva su bili Los Angeles Clippersi koji su poraženi s tijesnih 106:105.

U zanimljivom dvoboju Clippersi su imali i plus 21 u trećoj dionici, vodili su 76:55, ali u konačnici pobjedu su odnijeli Bucksi i to s poenom razlike.

Bilo je puno uspona i padova na obje strane, Clippersi su se prvi odvojili i otišli na plus 18 da bi u drugoj dionici Bucksi napravili preokret i poveli. Međutim ponovno su Clippersi preuzeli kontrolu početkom drugog poluvremena, stvorili visoku razliku, ali je nisu zadržali.

U konačnici minutu i 47 sekundi prije kraja Ivica Zubac zaustavio je prekršajem Giannisa Antetokounmpa koji ubacuje dva slobodna bacanja za 106:105 i do kraja susreta više nije bilo nikakvih rezultatskih promjena.

Antetokounmpo je odigrao čudesnu utakmicu i završio je s čak 54 poena i 19 skokova. Drugi strijelac momčadi bio je Khris Middleton koji je dodao 16 poena i sedam skokova.

Kod Clippersa Norman Powell ubacio je 26 poena, Kawhi Leonard 17 uz 11 skokova i pet asistencija dok je Zubac za 29 minuta ubacio 12 poena (4/7 za dva, 4/5 slobodna) uz 13 skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Los Angeles Clippers 106:105

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!