Nogomet

Blatnjak sa Zadrom napada rang više: 'Ako se ovako nastavi, osuđeni smo na uspjeh'

Mihaela Bradovski • utorak, 07.02.2023.
Blatnjak sa Zadrom napada rang više: 'Ako se ovako nastavi, osuđeni smo na uspjeh'

Želimir Terkeš napustio je klupu Zadra i na Stanovima su relativno brzo reagirali. Momčad je preuzeo bivši igrač Zadra Dragan Blatnjak...

Nakon prvog dijela sezone u Trećoj NL Jug, na vrhu ljestvice nalazi se Zagora iz Unešića, koja ima četiri boda više od Zadra. Zadrani će u nastavak sezone krenuti s novim trenerom, na klupu je stigao Dragan Blatnjak.

"Želimir Terkeš je napravio jako dobar posao i pokazao je da se radi o vrlo talentiranom treneru. Žao mi je što je došlo do prekida suradnje s njim, ali to je trenerski posao i svi moraju biti spremni za to", poručuje Blatnjak za Sportske novosti.

Novo ime u stručnom stožeru bit će i Vedran Ješe koji će asistirati Blatnjaku.

"Ješe je veliko nogometno ime s jako puno iskustva, jako sam sretan što je s nama, bit će veliki plus za našu momčad. Pojačali smo se ciljano s trojicom igrača koji su se jako dobro uklopili, stigao je vratar Luka Matasović, bočni Ive Čelić te napadač Karlo Torbarina", govori Blatnjak koji dodaje kako ciljaju igrače sa zadarskog područja koji imaju visoku senzibilnost prema klubu.

Novi trener svjestan je da neće biti lako dostići Zagoru koja je vrlo učinkovita, ali vjeruje u svoje igrače.

"Maksimalno ćemo se pripremiti za ono što nas čeka, a to je 15 jako teških utakmica. Pred igrače sam odmah jasno postavio ciljeve i smatram da ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, da ćemo do samog kraja biti u igri za prvo mjesto."

Ono što ga posebno veseli je to da klub raste na svim razinama.

"Zadar raste i trenutno je još važnije od samog rezultata da se ulaže u Školu nogometa i infrastrukturu. Ako se nastavi u ovom smjeru, Zadar je osuđen na uspjeh."

FOTO: HNK Zadar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!