Košarka

Sesar uoči Kupa: 'Igrali smo dva puta međusobno ove sezone i među nama nema nepoznanica'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.02.2023.
Sesar uoči Kupa: 'Igrali smo dva puta međusobno ove sezone i među nama nema nepoznanica'
Foto: FaH

Ovo je tjedan u kojem ćemo dobiti ovosezonskog osvajača SuperSport kupa Krešimir Ćosić. Već u četvrtfinalu sastaju se Cibona i Zadar...

SuperSport kup Krešimir Ćosić igra se počevši od sutra pa do kraja tjedna. Osam momčadi borit će se za trofej pobjednika.

Josip Sesar će s Cibonom igrati na svom terenu i tražiti veliki rezultat.

"Kup zasigurno izaziva veliku pozornost kod ljubitelja košarke, ipak je riječ o prvom trofeju koji se dijeli u sezoni. Vjerujem da svi klubovi koji su se plasirali jedva čekaju da krene ta završnica i očekuju veliku podršku navijača", poručuje Sesar.

Cibona ima jako težak posao na startu završnog turnira. Nakon što je u osmini finala svladala Split, u četvrtfinalu ide na Zadar.

"Nas čeka utakmica protiv Zadra, možda i najjačeg protivnika u ovom dijelu natjecanja. Kvalitetna su momčad koja igra odličnu košarku na veliki broj poena. Igrali smo dva puta međusobno ove sezone i među nama nema nepoznanica. Bez obzira na sjajno izdanje Božića, mislim da je njihov prvi i najstabilniji igrač ipak Drežnjak na kojeg moramo obratiti posebnu pozornost. Sigurno će to biti dobar i zanimljiv susret. Mi smo svi zdravi, spremni i s nestrpljenjem čekamo da krene."

Raspored četvrtfinala

Utorak:
Bosco - Cedevita Junior 17:00
Šibenka - Furnir 20:00

Srijeda:
Kvarner - Dinamo 17:00
Cibona - Zadar 20:00

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!