Nogomet

Kolar strijelac u porazu Plocka, Kovačević potvrdio pobjedu Domžala

Branimir Korać • nedjelja, 19.02.2023.
Kolar strijelac u porazu Plocka, Kovačević potvrdio pobjedu Domžala
Foto: FaH

U ranijem programu ove nedjelje dvojica Hrvata upisala su se među strijelce u europskim ligama. Precizni su bili Marko Kolar i Franko Kovačević...

U 21. kolu poljskog prvenstva Legnica je ugostila Wislu Plock i upisala pobjedu 2:1, ali niti to joj nije pomoglo da pobjegne s posljednjeg mjesta na ljestvici.

Na nesreću za Legnicu, pobjedu je upisala i Korona čime je na predzadnjem mjestu zadržala dva boda prednosti.

Wisla je momčad iz sredine ljestvice i u Legnici je povela u 22. minuti pogotkom hrvatskog internacionalca Marka Kolara.

U završnici prvog dijela Legnica je došla do poravnanja preko bivšeg napadača Dinama Angela Henriqueza koji je zabio iz kaznenog udarca da bi pobjedu Legnici donio golom u 61. minuti Nemanja Mijušković.

Kolar je kod gostiju odigrao cijelu utakmicu.

Slovenci odrađuju susrete 22. kola, a Domžale su u gostima bile bolje od Brava s 2:0. Bravo je i dalje na granici između gornjeg i donjeg doma, i nakon ovog poraza ima čak deset bodova manje od Mure koja je odmah iznad njega.

Domžale su odigrale vrlo dobru utakmicu, a za pobjedu su zabili Mirza Hasanbegović u trećoj minuti te u 62. minuti Franko Kovačević.

Kovačević je kod pobjednika igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Slobodan Vuk, a Bartol Barišić ušao je u 60. minuti umjesto Hasanbegovića.

Kod Brava Maro Katinić odigrao je cijelu utakmicu, a u 62. minuti Denis Bušnja ušao je umjesto Gašpera Trdina.

Poljsko prvenstvo, 21. kolo:
Legnica - Wisla Plock 2:1

Slovensko prvenstvo, 22. kolo:
Bravo - Domžale 0:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!