Nogomet

Modrić: 'Želja mi je ostati, ali želim to zaslužiti, ne želim da mi itko išta poklanja'

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.02.2023.
Modrić: 'Želja mi je ostati, ali želim to zaslužiti, ne želim da mi itko išta poklanja'
Foto: EPA

Real Madrid u utorak od 21 sat igra protiv Liverpoola u prvom susretu osmine finala na Anfieldu, a Luka Modrić trebao bi krenuti od prve minute u postavi Madriđana...

Osmina finala Lige prvaka Real Madridu donosi vrlo težak ispit. U prvom susretu gostuje kod Liverpoola na Anfieldu, a Luka Modrić nada se kako će Real znati odgovoriti na ono što ga čeka u Engleskoj.

"Pripremamo se za vrlo težak meč protiv jako zahtjevnog protivnika. Igramo na povijesnom stadionu s navijačima koji vas stvarno drže pod pritiskom. Morat ćemo odigrati stvarno jako dobro da bismo došli do dobrog rezultata uoči uzvrata u Madridu. Moramo biti u svom najboljem izdanju, raditi prave stvari i pomagati si. Već smo igrali tamo, bili smo dobri i nadamo se da to možemo ponoviti."

Modrić je imao dosta problema nakon Svjetskog prvenstva, forma nije bila na zadovoljavajućoj razini, ali opet igra sve bolje.

"Sve sam bolje. Napravio sam pogrešku odmah nakon Svjetskog prvenstva jer sam se odmah vratio i počeo s radom umjesto da sam krenuo sa specifičnim treninzima. Polako se vraćam na svoju pravu razinu i osjećam se stvarno dobro."

Ugovor s Real Madridom mu traje do kraja sezone i još nisu počeli razgovori o nastavku suradnje. Modrić poručuje kako želi zaslužiti ugovor svojim igrama, a ne starim zaslugama.

"Ne mogu o tome pričati jer još uvijek nisam razgovarao s klubom, slično kao i prošle sezone u ovo vrijeme. Opušten sam po tom pitanju, uvijek sam govorio da želim ostati, osjećam se odlično i želim i dalje biti dio Reala. Moram vidjeti kako klub razmišlja. Želim ostati, ali želim to zaslužiti. Ne želim da mi itko išta poklanja, nikada mi ništa niti nije poklonjeno", kaže Modrić i dodaje:

"Želim ostati jer sam dovoljno dobar za to, a ne zbog svoje povijesti u Realu. Što god da se dogodi, neće promijeniti moj odnos s klubom, što god budućnost donese, Real će biti moj klub. Postoje brojni izazovi ispred nas i fokusiran sam na ovu sezonu, na dobre igre i hvatanje najbolje forme."

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!