Nogomet

Trener Fiorentine: 'Nadamo se da će Brekalo uskoro biti još jedno naše oružje'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.02.2023.
Trener Fiorentine: 'Nadamo se da će Brekalo uskoro biti još jedno naše oružje'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Josip Brekalo ove zime pojačao je redove Fiorentine, a u klubu se nadaju kako će uskoro biti spreman za puni doprinos na travnjaku...

Josip Brekalo dugo je tijekom zime čekao na novi angažman, spominjao se i povratak u Dinamo, ali na kraju je ipak preselio u Fiorentinu. U Fiorentinu je stigao svjestan da će mu trebati vremena da dostigne ostale što se tiče pripremljenosti.

Igraj na Fiorentina - Braga na SuperSport.hr (18+)

S obzirom da u Wolfsburgu u prvom dijelu sezone nije skupio dovoljno nastupa, nedostaje mu utakmica i natjecateljskog ritma i u Fiorentini ga planiraju polako uključivati i podizati.

"Brekalo je odradio tri, četiri dana punog intenziteta rada na treninzima i nadamo se da će uskoro biti još jedno oružje u našem repertoaru. Želimo ga pomalo vraćati u natjecateljski ritam, svi bismo voljeli da to može brže, ali pokušat ćemo prvo s pola sata ili dvadeset minuta", poručio je trener Vincenzo Italiano uoči dvoboja Konferencijske lige protiv Brage.

Brekalo je u konkurenciji za nastup u tom susretu, a Fiorentina je u prvom dvoboju u Portugalu slavila s 4:0 te ima vrlo lagodnu situaciju što bi možda otvorilo Brekalu priliku da upiše minutažu.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!