Nogomet

Salzburg brani prednost u Rimu, Sučić poručio: 'Sa samopouzdanjem smo se okrenuli ovom dvoboju'

Branimir Korać • četvrtak, 23.02.2023.
Salzburg brani prednost u Rimu, Sučić poručio: 'Sa samopouzdanjem smo se okrenuli ovom dvoboju'
Foto: EPA

RB Salzburg slavio je u prvom susretu Europske lige protiv Rome s 1:0 i u Rimu će pokušati sačuvati tu prednost. Austrijanci su posve okrenuti tom dvoboju i nadaju se prolasku dalje...

Trener Salzburga Matthias Jaissle uoči uzvratnog dvoboja i dalje ostavlja status favorita Romi i raduje se ovom susretu. Ipak, ne skriva kako Salzburg pun nade ulazi u ovaj susret.

Igraj na Roma - Salzburg na SuperSport.hr (18+)

"Još uvijek smo jasan autsajder u ovom susretu. Ali putujemo u Rim prepuni nade i sigurni u sebe. Ispred nas će stajati fantastičan protivnik na svom stadionu, u sjajnoj atmosferi. Igramo nogomet zbog večeri poput ove."

Protiv momčadi poput Rome bit će ključno zadržati koncentraciju, kvalitetu, sigurnost.

"Ključna će biti disciplina, koncentrirana obrana i hrabrost. Tada je moguće da još jednom iznenadimo. Bit će pravi izazov i potpuno drugačija utakmica od one prethodne."

Prema posljednjim informacijama Salzburg će u Rimu imati i veliku podršku svojih navijača gdje ih se očekuje više od dvije tisuće.

U prvih 11 Salzburga očekuje se i Luka Sučić koji je jedan od glavnih Jaissleovih aduta. Inače, Sučić je nakon posljednjeg prvenstvenog susreta priznao da se uzvrat s Romom prijevremeno uvukao u misli ekipe Salzburga.

"Nismo igrali dobro u prvom dijelu, no u nastavku smo podigli svoju predstavu. Pomogle su zamjene, a izgleda da nam je susret s Romom svima pomalo u mislim, a sada se sa samopouzdanjem možemo i okrenuti njemu", istaknuo je Sučuć nakon 3:1 pobjede kod Tirola.

FOTO: EPA/Anna Szilagyi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!