Rukomet

Kvalifikacijski dvoboj rukometaša Hrvatske i Nizozemske u novom terminu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.02.2023.
Kvalifikacijski dvoboj rukometaša Hrvatske i Nizozemske u novom terminu
Foto: EPA

Hrvatska rukometna reprezentacija u ožujku nastavlja s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a na rasporedu su dva susreta protiv Nizozemske. Dvoboj koji se igra u Osijeku, dobio je promjenu termina...

Hrvatska rukometna reprezentacija pod vodstvom novog izbornika Gorana Perkovca i s nizom novih imena u reprezentaciji, 12. ožujka u Osijeku igra protiv Nizozemske.

Dvoboj je to koji će biti odigran u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Hrvatski rukometni savez objavio je da je došlo do promjene termina i on će biti odigran tri sata kasnije od predviđenog.

"Nastavno na nadolazeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. i dvije utakmice koje će hrvatska muška seniorska reprezentacija igrati protiv Nizozemske, došlo je do promjene termina uzvratnog dvoboja. Naime, prvotno je bilo planirano da će Hrvatska i Nizozemska igrati u nedjelju, 12. ožujka u 17:15 sati, ali zbog nogometne utakmice koju će istog dana u terminu od 17:30 sati igrati Osijek i Hajduk, došlo je do promjene satnice. Naime, Hrvatski rukometni savez je u suradnji s Europskom rukometnom federacijom i Nizozemskim rukometnim savezom, dobio dopuštenje da se satnica susreta s Nizozemskom u osječkoj dvorani Gradski vrt promijeni i pomakne na 20:15 sati", stoji u priopćenju.

Inače, Hrvatska se nalazi na vrhu skupine s dvije upisane pobjede protiv Grčke i Belgije dok su Nizozemci na diobi drugog mjesta s Grcima od kojih su poraženi.

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!