Rukomet

Problemi za reprezentaciju: Šipić otpao zbog ozljede

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 03.03.2023.
Problemi za reprezentaciju: Šipić otpao zbog ozljede
Foto: EPA

Pivot hrvatske rukometne reprezentacije Marin Šipić propustit će kvalifikacijske utakmice zbog ozljede stražnje lože...

Hrvatski izbornik Goran Perkovac objavio je prije tjedan dana popis reprezentacije za kvalifikacijske susrete protiv Nizozemske za EURO 2024. godine.

Nažalost, i prije posljednjeg vikenda prije okupljanja došlo je do promjene u sastavu. Jedan od ključnih igrača reprezentacije, kružni napadač Marin Šipić početkom tjedna ozlijedio je stražnju ložu i nakon detaljnih liječničkih analiza, neće biti na raspolaganju reprezentaciji i klubu najmanje sljedeća dva ili tri tjedna. To znači da će propustiti dva kvalifikacijska susreta protiv Nizozemske.

Stoga je izbornik Goran Perkovac s liste pričuva odlučio pozvati Nikolu Grahovca, koji je podsjećamo, bio dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj/Poljskoj 2023. godine. Tako su na listi kružnih napadača za susrete s Nizozemskom ostali Veron Načinović, Nikola Grahovac i povratnik Ilija Brozović.

Podsjećamo, hrvatska muška seniorska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 6. ožujka 2023. godine u 13.00 sati, a dan kasnije leti za Eindhoven na prvi susret s reperezentacijom Nizozemske.

FOTO: EPA/Johan Nilsson

AUTOR: Hrvatski rukometni savez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!