Košarka

Dario Šarić jako dobro iskoristio minute u pobjedi protiv Warriorsa

Petar Jenjić • srijeda, 08.03.2023.
Dario Šarić jako dobro iskoristio minute u pobjedi protiv Warriorsa
Foto: FaH

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu protiv Golden State Warriorsa u kojoj je njegova Oklahoma City Thunder stigla do pobjede...

I dok Bojana Bogdanovića nema, Detroit Pistonsi zadržavaju stare navike - upisuju poraze. Noćas su upisali deveti uzastopni, i to na domaćem terenu od Washington Wizardsa koji su slavili sa 119:117. Bradley Beal bacio je airball, ali loptu je uhvatio Daniel Gafford i zabio sa zvukom sirene.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Upravo je Beal predvodio Wizardse do pobjede s 32 poena, sedam skokova i sedam dodavanja, dok je Kristaps Porzingis dodao 24 koša i sedam skokova.

Pistonsima nije pomogao ni Jaden Ivey koji je susret zaključio s 26 poena, pet skokova i 12 asistencija.

Do treće uzastopne pobjede stigla je Oklahoma City Thunder koja je na domaćem terenu bila bolja od Golden State Warriorsa sa 137:128. Tako je u trećoj međusobnoj utakmici sezone uspjela doći i do prve pobjede.

Shai Gilgeous Alexander s 33 poena i šest asistencija predvodio je Oklahomu, a svoj sedmi triple-double sezone upisao je Josh Giddey sa 17 koševa, 11 skokova i 17 asistencija.

Svoje minute na terenu jako je dobro iskoristio Dario Šarić u pobjedi svoje momčadi. Za 15 minuta u igri dodao je 14 poena (6/8 iz igre, trica 1/1, slobodna bacanja 1/1), pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Warriorsima nije pomogao niti Steph Curry koji je ubacio deset trica, a susret završio s 40 poena, šest skokova i sedam asistencija.

NBA:
Detroit Pistons - Washington Wizards 117:119
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 137:128

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!