Rukomet

Nexe dočekuje Vojvodinu: 'Morat ćemo odigrati najbolje što znamo kako bismo upisali pobjedu'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.03.2023.
Nexe dočekuje Vojvodinu: 'Morat ćemo odigrati najbolje što znamo kako bismo upisali pobjedu'
Foto: FaH

Rukometaši Nexea danas imaju na rasporedu susret petog kola SEHA lige. Protivnik će biti Vojvodina, a susret dolazi u nezgodno vrijeme s obzirom na reprezentativni tjedan pa će tako Branko Tamše biti bez nekolicine igrača...

Nakon poraza od Vojvodine u prvom susretu i pobjede protiv Eurofarm Pelistera u drugom, Našičani u svojoj trećoj utakmici u skupini SEHA lige dočekuju Vojvodinu. U ovaj susret ulaze oslabljeni neigranjem Marina Jelinića i Domagoja Kuzmanovića koji su s hrvatskom reprezentacijom te bez srpskog reprezentativca Predraga Vejina i crnogorskog Aleksandra Bakića.

Igraj na Nexe - Vojvodina na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"S obzirom na reprezentativne obaveze, jasno je da nećemo imati sve igrače na raspolaganju za ovaj susret s Vojvodinom. No s druge strane, utakmice poput ovih su zapravo vrlo dobre za momčad jer ćemo imati priliku dati minutažu unutar SEHA lige i nekim našim mlađim igračima."

U prvom susretu Vojvodina je bila bolja s 31:25, a Našičani će sada pokušati uzvratiti. Neće biti jednostavno, oslabljeni su, protivnik je kvalitetan, a raspored nije bio milostiv prema hrvatskom doprvaku. Tamše je pokušao osvježiti momčad dodatnim danima odmora nakon Sesveta.

"Vojvodina je jako dobra momčad koja je zasluženo slavila u našem prvom međusobnom dvoboju u Novom Sadu. Morat ćemo odigrati najbolje što znamo kako bismo iz ovog susreta izašli kao pobjednici. Raspored koji smo imali u posljednjih 40 dana bio je žestok prema ekipi i to je razlog zbog kojeg smo igračima odlučili dati nekoliko dana za odmor i punjenje baterija za ono što nas očekuje."

Minutažu u dvoboju protiv Vojvodine imat će Marko Račić koji vjeruje da je momčad spremna za ovaj dvoboj.

"U prvom susretu nismo igrali onako kako svi znamo da možemo. Napravili smo previše pogrešaka na obje strane terena i to je nešto što ćemo morati popraviti. Svi smo fokusirani i dobro pripremljeni za susret s Vojvodinom."

Susret počinje u 16 sati.

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

SEHA liga, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

Nexe Našice36:31Vojvodina
1Vojvodina 4116:115+14
2Eurofarm Pelister 4106:10604
3Nexe Našice 4113:114-14

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!