Rukomet

Goran Perkovac priključio reprezentaciji Karpa Sirotića

Sportnet, Petar Jenjić • četvrtak, 09.03.2023.
Goran Perkovac priključio reprezentaciji Karpa Sirotića
Foto: FaH

Igrač PPD Zagreba Karpo Sirotić priključio se hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji uoči utakmice protiv Nizozemske u Osijeku...

Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je iz Eindhovena u Vukovar gdje će boraviti i trenirati do kraja tjedna i uzvratne kvalifikacijske utakmice za EURO 2024. s Nizozemskom, koja je na rasporedu 12. ožujka u 20:15 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Reprezentaciji se danas, 9. ožujka, priključio Karpo Sirotić pa izbornik Goran Perkovac sada na raspolaganju ima okruglo 20 igrača.

Sutra, 10. ožujka, u 13:00 sati, u Županji se otvara vanjsko polivalentno igralište i atletska staza. To je projekt čiji je investitor Grad Županja, uz financijsku potporu Ministarstva turizma i sporta i Županije Vukovarsko - srijemske te na poticaj i u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza.

Ujedno, to je najveća investicija u posljednjih desetak godina u gradsku infrastrukturu, čija je vrijednost veća od 350 tisuća eura.

Delegaciju Hrvatskog rukometnog saveza predstavljat će predsjednik Tomislav Grahovac, glavni tajnik Damir Poljak, izbornik muške seniorske reprezentacije Goran Perkovac, direktor svih nacionalnih selekcija Ivica Udovičić, jedan hrvatski reprezentativac te team manager muške seniorske reprezentacije Ivica Maraš.

Tekst: HRS

FOTO: HINA/Damir Senčar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!