Rukomet

Našičanima nedovoljno visoka pobjeda: 'Vojvodina je zaslužila da je ne razbijemo kao ona nas'

Mihaela Bradovski • petak, 10.03.2023.
Našičanima nedovoljno visoka pobjeda: 'Vojvodina je zaslužila da je ne razbijemo kao ona nas'

Rukometaši Nexea upisali su 36:31 pobjedu protiv Vojvodine, ali to im nije dovoljno da bi bili bolji od Novosađana u međusobnom omjerom s obzirom da je Vojvodina slavila u Novom Sadu s 31:25...

Nije Nexe najbolje izgledao u početku susreta, no s vremenom je podizao igru, Vojvodina je to sve teže pratila i u jednom trenutku imali su Našičani i devet pogodaka prednosti (34:25).

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila je ovo dobra utakmica koju smo loše otvorili. Čestitam igračima Vojvodine na borbenosti, zaslužili su da ih ne razbijemo kao što su oni razbili nas u Novom Sadu. Istina je, imali smo u jednom trenutku i devet razlike, ali smo na kraju pali. Vjerojatno smo u glavama mislili kako je to to", istaknuo je pomoćni trener Nexea Albin Eter.

Vojvodina je u Našice doputovala s dodatno pomlađenom momčadi i zaradila Eterovu pohvalu.

"Gledali smo Vojvodinu, znamo od kuda će prijetiti. Ekipa je to koja ima jako dobre mlade igrače. Za budućnost se ne trebaju bojati."

Sada slijedi gostovanje kod Eurofarm Pelistera gdje će Nexe tražiti nove bodove.

"Mi se okrećemo Pelisteru i putu u Bitolu gdje ćemo probati uzeti koji bod pa da možda malo bolje završimo na ljestvici u ovom natjecanju."

Prvo ime Nexea u jučerašnjoj utakmici bio je Luka Moslavac koji smatra da su Našičani prerano pomislili kako su odradili posao.

"Od početka pobjeda nije dolazila u pitanje, no igrači Vojvodine nisu padali niti kada smo vodili devet razlike i na tome im čestitam. Mi smo tada mislili da je to gotova priča. Ali uvijek se dogodi previše tehničkih pogrešaka, tako je bilo i sada, i Vojvodina se uspjela vratiti na pristojnu razliku."

Ono što ponovno nije bilo dobro je dekoncentracija u napadu.

"Na nama je da popravimo, prije svega, taj broj tehničkih pogrešaka koji u svakoj utakmici prelazi deset. To nam se konstantno događa. Obrana je bila dobra. Vojvodina je zabila dosta iz polukontre i kontre iz naših grešaka. Ne mogu obrani ništa zamjeriti."

FOTO: Ivan Ćosić/SEHA liga

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!