Tenis

Potop hrvatskih predstavnika na Indian Wellsu, oprostio se i Borna Ćorić

Mihaela Bradovski • subota, 11.03.2023.
Potop hrvatskih predstavnika na Indian Wellsu, oprostio se i Borna Ćorić
Foto: EPA

Tri od četiri hrvatska predstavnika u singlu na Indian Wellsu, bili su u statusu favorita, ali svi su doživjeli rano ispadanje. Borni Goji, Petri Martić i Donni Vekić pridružio se i Borna Ćorić...

Vrlo razočaravajući nastup za hrvatske predstavnike u singlu na Indian Wellsu. Jedini koji nije razočarao je Borna Gojo koji je prošao kvalifikacije i onda izgubio od boljeg i iskusnijeg igrača.

Igraj na mečeve u Indian Wellsu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Svi ostali su podbacili, imali su prolazne protivnike, ali na kraju su redom bilježili poraze. Posljednji u nizu je Borna Ćorić kojeg je u dva laka seta eliminirao Alex Molčan.

Ćorić je od početka meča bio u problemima. Molčan je otvorio meč s 4:0, Borna je vratio jedan break, ali ne i drugi. Bio mu je to ujedno i jedini break u cijelom meču.

Nakon što je Slovak osvojio prvi set sa 6:3, u drugom setu Ćorić je najbolju priliku imao u drugom gemu kada je propustio četiri break lopte. Odmah nakon toga izgubio je svoj servis i do kraja meča nije imao nijednu break loptu. Dapače, Molčan je slavio i drugim breakom za 6:3.

Razočaravajuć nastup za Ćorića u Indian Wellsu, a Molčan mu i dalje neće biti u ugodnom sjećanju. Prošle godine predao je meč Slovaku u Hamburgu zbog ozljede.

Indian Wells, drugo kolo:
Alex Molčan (Slovačka) - Borna Ćorić (Hrvatska, 18) 6:3, 6:3

FOTO: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!