Vodeni sportovi

Vaterpolistima slijedi Japan: 'Nastaviti tamo gdje smo stali krajem treće četvrtine protiv Italije'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 12.03.2023.
Vaterpolistima slijedi Japan: 'Nastaviti tamo gdje smo stali krajem treće četvrtine protiv Italije'
Foto: FaH

Nakon poraza od Italije u subotnjem dvoboju Svjetskog kupa, hrvatski vaterpolisti danas igraju protiv Japana. U posljednje dvije utakmice trebat će i jednako toliko pobjeda...

Šok iz dvoboja protiv Italije Hrvatska mora ostaviti iza sebe i danas upisati pobjedu protiv Japana. Andrija Bašić nada se da će nastaviti tamo gdje su stali na kraju treće dionice protiv Talijana.

Igraj na Hrvatska - Japan na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nadam se da ćemo podići razinu naše igre i ostaviti onu zadnju četvrtinu protiv Italije iza nas, da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali krajem treće četvrtine u subotu. Svi se nadamo da ćemo odigrati odličnu utakmicu, kako ovu protiv Japana tako i u utorak protiv Mađarske. Nadamo se i da neće pofaliti publike, zbog nje mi je i žao što nismo pobijedili protiv Italije, zbog još jednom sjajno napravljene atmosfere."

Marko Žuvela također se nada dobrom nastupu protiv Japana jer je ovo vrlo važan susret za Hrvatsku.

"Imamo još dvije utakmice, protiv Japana i Mađarske, i još uvijek ništa nije gotovo. Ako upišemo pobjede u oba susreta i dalje smo na finalnom turniru. Glavu gore, okrećemo se dalje."

Tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta za vrijeme dvoboja protiv Italije. Žuvela se nada da će tako biti i u naredne dvije utakmice.

"Svaka čast navijačima što su došli u ovolikom broju i što je sve bilo rasprodano za ovu utakmicu. Očekujem da će nas i iduće dvije utakmice doći podržati."

Rino Burić upozorava da Japanci baš i nisu bezazlen protivnik.

"Japan je jako neugodna ekipa koja namuči svakog protivnika. Iznimno su brzi, imaju odličnu kontru, ali smatram ako odigramo pametno i staloženo da ćemo mi slaviti."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!