Vodeni sportovi

Protiv Mađarske utakmica odluke: 'Nema tu nepoznanica, znamo sve o njima, ali i oni o nama'

Branimir Korać • utorak, 14.03.2023.
Protiv Mađarske utakmica odluke: 'Nema tu nepoznanica, znamo sve o njima, ali i oni o nama'
Foto: FaH

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas od 18:30 sati igra protiv Mađarske u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira Svjetskog kupa. Mađari su si dosta toga zakomplicirali jučerašnjim porazom od SAD-a...

Hrvatska spremno dočekuje dvoboj protiv Mađarske u kojem će joj i remi pa bilo kakav ishod u raspucavanju biti dovoljni za prolaz na završnicu u Los Angelesu.

Igraj na Hrvatska - Mađarska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bit će čvrsta, prava utakmica s protivnikom s kojim smo imali priliku igrati puno puta te ujedno repriza finala Europskog prvenstva. Znamo što od njih možemo očekivati, znamo što im je forte, a koje su im mane, kao što i oni znaju o nama, nema tu nepoznanica, vjerujem da će obje ekipe ući spremne i da će to biti prava i čvrsta utakmica", ističe Jerko Marinić Kragić.

Marko Bijač pozvao je navijače na podršku.

"Pozivam sve navijače da dođu i podrže nas u posljednjoj utakmici i borbi za plasman na finalni turnir Svjetskog kupa u Los Angelesu. Učinit ćemo sve da popravimo loš dojam iz zadnje četvrtine protiv Italije."

Navijači su Bijača poslušali, sve ulaznice su rasprodane i tribine će ponovno biti pune. Navijači se pozivaju da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve.

Mladi Marko Žuvela poručuje kako je Hrvatska spremna za ovaj dvoboj.

"Nakon četiri iznimno teške utakmice u prenatrpanoj sezoni, očekuje nas ta zadnja utakmica koja nas vodi na završni turnir. Spremni smo i maksimalno koncentrirano dočekujemo ovu utakmicu i idemo po pobjedu pred domaćom publikom."

Mađarska ima opasnu reprezentaciju, ali se zna otkud dolazi najveća prijetnja.

"Znamo da je njihova desna strana s Vamosom i Zalankijem opasnija i na njih trebamo obratiti više pozornosti. No Mađari kao Mađari, svi su odlični šuteri i nikoga se ne smije podcijeniti. Međutim trebamo ipak pokušati usmjeriti šuteve na druge igrače."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!