Nogomet

Marca: Al Hilal šalje ponudu za Messija, bit će ista kao Al Nassrova za Cristiana Ronalda

Petar Jenjić • srijeda, 15.03.2023.
Marca: Al Hilal šalje ponudu za Messija, bit će ista kao Al Nassrova za Cristiana Ronalda
Foto: EPA

Prema pisanju Marce, saudijski Al Hilal poslat će istu ponudu za Lea Messija koliku je Al Nassr poslao za Cristiana Ronalda...

Ovog se tjedna u Riyadu pojavio otac Lionela Messija, Jorge, što je pobudilo priče o eventualnom odlasku Argentinca u Saudijsku Arabiju. Službeno se tu zapravo radi samo o promidžbenim razlozima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pojavile su se priče da bi nova destinacija Messija bio Al Hilal koji je nedavno igrao na Svjetskom klupskom prvenstvu protiv Real Madrida. U prilog im ne ide što je pod sankcijama FIFA-e zbog kojih ne smije raditi ulazne transfere do ljeta.

Međutim, kako saznaje Marca, Messi će dobiti ponudu istu kakvu je dobio i Cristiano Ronaldo za Al Nassr, što bi značilo 220 milijuna eura po sezoni.

U Riyadu ne isključuju da bi se nešto tako moglo ostvariti, posebno kada na to nadodamo da Argentinac još nije obnovio ugovor s PSG-om, a ponuđača je puno. Teško da itko može nadmašiti saudijske financijske kapacitete.

Dovođenjem nekadašnjeg igrača Barcelone klub bi postao i državni projekt zbog kojeg je cijela država spremna promijeniti zakone. Prije same ponude i mogućeg dolaska, Arapi će morati puno toga izbalansirati.

FOTO: EPA/RAUL MARTINEZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!