Nogomet

Budimir: 'Ovo još nije gotovo, idemo u Nyon i uz malo sreće osvojiti'

Petar Jenjić • srijeda, 15.03.2023.
Budimir: 'Ovo još nije gotovo, idemo u Nyon i uz malo sreće osvojiti'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Trener juniora Hajduka Marijan Budimir bio je sretan i zadovoljan izvedbom svoje momčadi koja je ostvarila najveći europski uspjeh kluba u zadnjih 30 godina...

Apsolutno velike zasluge za plasman juniora Hajduka u polufinale Lige prvaka ima i trener Marijan Budimir koji je dao izjavu za Arena Sport.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo je veliki dan za sve Hajdukovce i cijeli klub. Hajduk je napravio veliki uspjeh, najveći u Europi od četvrtfinala Lige prvaka. Upravo na današnji dan su ispali. Danas smo uspjeli proći, momcima svaka čast, a stožeru na pripremi utakmice. Na kraju smo morali imati i malo sreće koju nismo imali na terenu. Prošli smo na penale, a moram priznati da prvi put nisam mogao gledati zadnji penal. Sretni smo."

Taktika momčadi odlično je odrađena, a Budimir je izdvojio da je nedostajalo malo više slobode prema naprijed.

"Znali smo da moramo odigrati obranu na maksimumu, kao protiv Cityja, što smo uspijevali veći dio utakmice. Žao mi je što smo ih možda malo više respektirali kad smo mi imali loptu u nogama. Mislim da smo mogli malo više tu, nedostajao nam je taj zadnji pas ili smo imali viška dodira ili je bila loša odluka. Međutim, momcima kapa do poda, bili su umorni, ali su izdržali."

Puno navijača stiglo je na utakmicu.

"Hvala navijačima, oni su prepoznali naš rad i trud. Najveća nam je pohvala kad kažu "ovo je Hajduk". Navijačima je malo potrebno da se zapale, a juniori su im ove godine, a i prošlih dali razloga za slavlje. Ovo još nije gotovo, idemo u Nyon i uz malo sreće idemo osvojiti i biti europski prvaci."

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!