Rukomet

Štrlek efikasan u pohodu Veszprema na polufinale Kupa, dalje prošao i Szeged

Mihaela Bradovski • četvrtak, 16.03.2023.
Štrlek efikasan u pohodu Veszprema na polufinale Kupa, dalje prošao i Szeged
Foto: FaH

Veszprem i Szeged očekivano su lako došli do polufinala Kupa. Obje momčadi potvrdile su status favorita uvjerljivim pobjedama...

Bez iznenađenja u četvrtfinalu Kupa Mađarske. Veszprem i Szeged ozbiljno su odradili posao i upisali su očekivano uvjerljive pobjede.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Veszprem je zabio 43 gola protiv Gyöngyösa i lako slavio s uvjerljivih 13 golova razlike, a već do poluvremena stvorio je visoku razliku koju Gyöngyös nije imao šanse dostići.

Rodrigo Corrales je u dresu pobjedničkog sastava imao 14 obrana, po šest golova zabili su Bjarki Mar Elisson i Mikita Vailupau dok su po pet dodali Gašper Marguč, Manuel Štrlek i Kentin Mahe.

Istom razlikom, ali samo s dva postignuta gola manje, Szeged je slavio protiv Fejer Veszprema. Rutinski odrađen posao za domaćina koji je u drugom poluvremenu malo pritisnuo gas i pobjegao na visoku razliku.

Mirko Alilović skupio je pet obrana, sedam golova zabio je Bogdan Radivojević, a pet Sebastian Frimmel. Luka Stepančić sudjelovao je s tri pogotka dok je Mario Šoštarić dodao jedan.

Mađarski kup, četvrtfinale:
Veszprem - Gyöngyös 43:30
Szeged - Fejer Veszprem 41:28

FOTO: HINA /Zvonimir KUHTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!