Ostali sportovi

Mirela Delić najavljuje 20. kolo: Mladost najveći favorit, neizvjesno u dvoboju Marine i Brda

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 18.03.2023.
Mirela Delić najavljuje 20. kolo: Mladost najveći favorit, neizvjesno u dvoboju Marine i Brda
Foto: FaH

Na redu je novo kolo odbojkaškog prvenstva Hrvatske. Splićanke su u mirnoj zoni u sredini tablice, dok je Veli Vrh na zadnjem mjestu i u posljednja tri kola do kraja regularnog dijela Superlige tražit će svaku slamku spasa...

Mirela Delić, naša bivša sjajna reprezentativka i internacionalka, a već dugi niz godina trenerica u usponu, sa svojim Splićankama nakon tri uzastopna poraza želi se vratiti na pobjedničku stazu.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Stoga o susretu s Puljankama te o ostalim utakmicama 20. kola Superlige, kaže:

SPLIT - VELI VRH, subota 18. ožujka u 19 sati

Igramo kod kuće, tu smo uvijek bolje, pa vjerujem u našu pobjedu. Neće nam biti lako jer Veli Vrh silno želi opstanak u Superligi i bijeg s dna tablice, pa im neće nedostajati motiva u ovoj utakmici.

NEBO - DINAMO, subota 18. ožujka u 18 sati

Iako Nebo igra puno bolje u drugom dijelu sezone i igraju kod kuće, vjerujem u pobjedu Dinama kojem trebaju ovi bodovi da bi 'zacementirali' plasman u play off. Odigrale su dobru utakmicu s Mladosti u finalu Kupa Hrvatske i po meni su favoriti u ovom susretu.

OSIJEK - MLADOST, subota 18. ožujka u 17:30 sati

Tu se nema što puno predviđati, Mladost je apsolutni favorit u ovom susretu, bez obzira na to što su u srijedu imale utakmicu i osvojile Kup Hrvatske.

KELTEKS - ENNA VUKOVAR, subota 18. ožujka u 20 sati

Karlovčanke su drugoplasirane i sigurno će htjeti zadržati tu poziciju jer tako u polufinalu izbjegavaju Mladost u play offu. Kod kuće uvijek dobro igraju, ali ne smije se zanemariti niti snaga odlične ekipe Vukovarki koje su uvijek neugodne suparnice.

MARINA KAŠTELA - BRDA, subota 18. ožujka u 18 sati

Zanimljiva utakmica u kojoj obje ekipe imaju jako puno motiva. Marina još ima šanse za treće mjesto u Superligi do play offa, a Brda su se pak tek malo pomakla s dna tablice i još nisu sigurne za opstanak. Iako je Marina favorit, svašta je moguće. U svakom slučaju mogla bi to biti na kraju neizvjesna utakmica.

RIJEKA CO - RIBOLA KAŠTELA, nedjelja 19. ožujka u 18 sati

Ribola je lagani favorit, imaju bolju ekipu, iako je i Rijeka vrlo potentna i odlično vođena. Riječanke zbog mladosti imaju dosta oscilacija, tako da teško predvidjeti kako će u konačnici odigrati, pa prema tome to može na kraju ispasti neizvjestan meč.

FOTO: Hina/ Dario GRZELJ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!