Ostali sportovi

Novi dvoboj Mladosti i Murse obilježit će 20. kolo, Zagrepčani žele uzvratiti za finale Kupa

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 18.03.2023.
Novi dvoboj Mladosti i Murse obilježit će 20. kolo, Zagrepčani žele uzvratiti za finale Kupa

Odbojkaši imaju na rasporedu utakmice 20. kola Superlige, a fokus će biti na novom dvoboju između Mladosti i Murse...

Još su tri kola ostala do kraja regularnog dijela Superlige odbojkaša. Na vrhu, u borbi za play off, među četiri momčadi koje će odlučivati o prvaku Hrvatske, Mursa Osijek je prva bez poraza sa skorom 19-0, Mladost druga sa 17-2, slijedi Ribola Kaštela sa 16-3 te Centrometal koji ima 14-5, a s još matematičkim šansama svoju priliku čeka Kitro Varaždin sa skorom 12-7.

Igraj na PH u odbojci na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon vrhunske finalne utakmice Kupa Hrvatske Vinko Dobrić u kojoj su u Domu odbojke nakon dva i pol sata igre u pet setova slavili Osječani, u istoj dvorani slijedi njihov novi dvoboj, susret 20. kola Superlige.

Trener Mladosti Ratko Peris najavljuje taj i sve ostale susrete 20. kola:

MLADOST - MURSA OSIJEK, subota 18. ožujka u 20 sati

Bit će to još jedna odlična utakmica, no motivacija je ipak drugačija. Nije isti ulog, Kup je bila jedna utakmica za trofej, ovdje je skoro pa sve poznato što se tablice tiče. Najveći je problem kako psihički podignuti momčad. No, znam da čim moji momci izađu na teren da će se probuditi motiv kod njih i da će htjeti pobijediti. Dakle osvježeni i s novim motivima krećemo u taj derbi. To će nam na neki način biti i priprema za skorašnji play off i važne susrete s Osječanima što slijede.

MEDICINAR TRNJE - MARSONIA, subota 18. ožujka u 17:30 sati

Jako zanimljiva utakmica. Marsonia se bori za opstanak. U drugom su se dijelu lige pojačali i počeli pobjeđivati, no igra se u Zagrebu pa bi po nekoj logici 'medicinari' trebali biti u prednosti, iako je tu možda zapravo najveće pitanje motiva obiju momčadi, tko će više željeti pobjedu.

CENTROMETAL - ZADAR, subota 18. ožujka u 17:30 sati

Centrometal je definitivno favorit, igraju doma, ne žele kiksati pred kraj lige, bez obzira koliko i Zadranima trebaju bodovi.

SPLIT - ROVINJ, subota 18. ožujka u 16:30 sati

Ako je Split kompletan onda su favoriti u svojoj dvorani, inače bi i Rovinj, koji je vrlo solidna momčad, mogao tu nešto 'ušićariti'.

RIJEKA - RIBOLA KAŠTELA, nedjelja 19. ožujka u 18 sati

Kaštelani bi to trebali dobiti, iako imaju određenih problema s ozljedama. Neće im biti lako jer i Rijeka ima svoj nivo, uz Dukića tu su stasali još neki drugi igrači tako da s njima nema šale. Iako je u ovoj utakmici sve moguće, po meni su gosti ipak favoriti.

U prvom susretu odigranom u petak, Varaždin je slavio u Sisku preokretom 3-2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!