Nogomet

UEFA ipak donijela odluku u korist Hajduka, završni turnir Lige prvaka mladih igra se u Ženevi

Mihaela Bradovski • utorak, 21.03.2023.
UEFA ipak donijela odluku u korist Hajduka, završni turnir Lige prvaka mladih igra se u Ženevi
Foto: FaH

Odlična vijest za sve navijače Hajduka koji žele na završnicu Lige prvaka mladih. Ipak se neće igrati na stadionu malog kapaciteta u Nyonu već će ova polufinalna utakmica biti odigrana u Ženevi...

Nakon što se Hajduk plasirao u polufinale Lige prvaka mladih, odmah su krenuli upiti kako doći do onog (pre)malog broja ulaznica za završnicu u Nyonu. Naravno, interes je daleko nadmašivao ono koliko bi Hajduk mogao dobiti i krenula su pitanja prema Uefi koja je zatim donijela jedinu ispravnu odluku.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hajduk će završnicu Lige prvaka mladih igrati na stadionu u Ženevi kapaciteta oko 30 tisuća gledatelja i ne treba sumnjati u to da će tribine biti dobro popunjene.

Riječ je o stadionu koji je izgrađen 2003. godine, a renoviran 2020., na njemu su igrane i tri utakmice Europskog prvenstva 2008. godine. Portugal je na ovom stadionu svladao Tursku s 2:0 i Češku s 3:1 dok je Turska svladala Češku s 3:2.

Švicarska će reprezentacija na ovom stadionu igrati kvalifikacijski dvoboj za Europsko prvenstvo protiv Izraela, a taj susret je na rasporedu 28. ožujka.

Podsjećamo, Hajduk u polufinalu Lige prvaka mladih igra protiv Milana, 21. travnja, a u drugom polufinalu sastaju se Sporting Lisabon i AZ Alkmaar.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!