Tenis

Nakon velike drame prvi nositelj kvalifikacija porazio Goju

Petar Jenjić • utorak, 21.03.2023.
Nakon velike drame prvi nositelj kvalifikacija porazio Goju
Foto: FaH

Borna Gojo nije uspio izboriti glavni turnir u Miamiju nakon što je od njega u tri seta bio bolji prvi nositelj kvalifikacija Nuno Borges...

Još jednu veliku dramu u kvalifikacijama za glavni ždrijeb Miamija ponudio je Borna Gojo, međutim, ovaj meč nije ponudio pozitivan ishod. Izgubio je sa 6:4, 6:7, 7:6.

Igraj na Masters Miami na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na drugoj strani našao se prvi nositelj Nuno Borges, trenutno 68. tenisač svijeta, koji je nakon dva sata i 23 minute igre izvukao pobjedu. Portugalac ga je prije nepunih mjesec dana porazio u finalu Monterreya, a danas i drugi put.

U prvom setu vidjeli smo jedan break, a do njega je stigao portugalski tenisač koji je poveo s 3:1 i sačuvao ga do samog kraja bez problema.

Drugi je set otišao u tie-break, a u 13. igri Borges je kod 6:5 imao meč loptu. Međutim, Gojo dobiva sljedeća tri poena te poravnava rezultat.

Kod 3:3 u trećem setu hrvatski tenisač imao je tri vezane break šanse, kasnije još jednu, međutim, nije ih iskoristio. Ponovno smo gledali tie-break, ponovno je Gojo spasio meč loptu, međutim, treću ukupno ipak nije uspio.

Masters Miami, 2. kolo kvalifikacija:
Nuno Borges - Borna Gojo 6:4, 6:7 (6), 7:6 (6)

FOTO: HINA/ Miljenko KLEPAC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!