Rukomet

Tamše: 'Naši igrači nisu roboti, ali sve su ispoštovali što smo dogovorili, obrana je bila ključ'

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.03.2023.
Tamše: 'Naši igrači nisu roboti, ali sve su ispoštovali što smo dogovorili, obrana je bila ključ'

Rukometaši Nexea napravili su veliki posao u prvom susretu osmine finala Europske lige. Svladali su u Düsseldorfu Motor Zaporožje 27:23 i na svom će parketu tražiti potvrdu prolaza u četvrtfinale...

Zaredali su Našičani s teškim gostovanjima, ali pronašli su put do pobjede u Düsseldorfu. Branko Tamše bio je zadovoljan, njegova momčad odradila je jako dobar posao.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako teška utakmica u teškom rasporedu s puno gostovanja, Bitola, pa Zagreb, Düsseldorf... Naši igrači nisu roboti, ali su ispoštovali ono što smo pripremili. Nismo imali puno vremena, imamo problema s ozljedama i nismo imali na raspolaganju oba prva krila, međutim odigrali smo jako dobru obranu i to je bio ključ. Znamo da je ovo prvo poluvrijeme i da je pred nama još 60 minuta. Sada imamo Poreč u gostima, nagazna mina koja nas čeka."

Obrana je bila jako dobra, u napadu je bilo nekih pogrešaka koje treba smanjiti.

"Odigrali smo dosta zrelo iako smo napravili neke pogreške u napadu koje si ne smijemo dopustiti, ali smo to nekako anulirali s obranom koja je bila stvarno na visokoj razini. Kao što sam rekao, ništa nije gotovo, imamo dobar rezultat za uzvrat, idemo se probati što više odmoriti i dobro pripremiti za novu utakmicu."

Veliki posao napravljen je u zaustavljanju Turčenka, najboljeg strijelca Europske lige.

"Bili smo dobri u obrani na njemu, ali on može eksplodirati u svakoj utakmici, on i Horiha. To je dobra ekipa i još jednom ćemo se trebati jako dobro pripremiti. Ništa nije gotovo, moramo odigrati još 60 minuta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!