Tenis

Lucija Ćirić Bagarić nakon velike borbe izborila drugo kolo turnira u Indoneziji

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.03.2023.
Lucija Ćirić Bagarić nakon velike borbe izborila drugo kolo turnira u Indoneziji
Foto: Kristijan Komarica

Mlada hrvatska tenisačica Lucija Ćirić Bagarić igrat će u drugom kolu ITF turnira u Jakarti. Naša tenisačica krenula je tijesnom pobjedom izborenom u tie-breaku trećeg seta...

Lucija Ćirić Bagarić nastavit će svoj put na ITF turniru u Jakarti. Na startu je bila bolja od Švicarke Jenny Duerst u tri seta.

Igraj na mečeve turnira u Jakarti na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Meč je potrajao čak tri sata i 18 minuta, a hrvatska tenisačica u drugom i trećem setu rano je ulazila u break zaostatka, no uspjela se izvući u obje situacije. Odluka je pala u 13. igri trećeg seta u kojoj je imala više koncentracije.

Ćirić Bagarić se ne može pohvaliti dobrom konverzijom break prilika, imala ih je čak 21, a iskoristila svega pet break lopti. S druge strane, Švicarka je u devet situacija dolazila do break lopte i iskoristila njih šest.

U drugom kolu Ćirić Bagarić če imati dosta teži zadatak, ide na drugu nositeljicu, Ruskinju Anastasiju Zaharovu. Ona je krenula 6:1, 6:0 pobjedom protiv Latvijke Diane Marcinkevice.

Podsjećamo, ranije je na istom turniru u drugo kolo prošla Jana Fett nakon predaje Bjeloruskinje Kolodynske kod 6:0, 2:0 za Fett.

ITF Jakarta, prvo kolo:
Lucija Ćirić Bagarić (Hrvatska) - Jenny Duerst (Švicarska) 2:6, 7:5, 7:6(4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!