Fanatik

FANATIK: Hrvatski niželigaš dobio ispriku protivničkog igrača zbog neprimjerenog ponašanja

Petar Jenjić • srijeda, 22.03.2023.
FANATIK: Hrvatski niželigaš dobio ispriku protivničkog igrača zbog neprimjerenog ponašanja
Foto: FaH

Igrač NK Sesvetskog Kraljevca Antun Vavra poslao je pismo isprike zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici protiv NK Stubice. Naime, u utakmici odigranoj 19. ožujka, zaradio je crveni karton nakon što je izgubio živce i opsovao protivničkog igrača...

"Poštovani, Ovim putem Vam se u svoje ime i u ime kluba ispričavam za svoje neprimjereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema Vašem igraču koje se dogodilo u nedjelju 19.3.2023. za vrijeme odigravanje utakmice 18. kola 4. NL Središte Zagreb između klubova NK Stubica - NK Sesvetski Kraljevec. Nažalost, nema opravdanja za svoj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo žaru utakmice i da mogu vratiti vrijeme ne bih tako postupio. Pogriješio sam i iskreno se kajem. Još jednom Vas molim da uvažite ovo pismo isprike jer jednostavno nije bilo namjerno i iskreno mi je žao", napisao je u pismu koje je stiglo na adresu kluba.

Pismo su prokomentirali i iz Stubice.

"U sportu se često dogode stvari koje iz nas izvuku ono najgore i nekad možda radi svoje reakcije povrijedimo nekog drugog ili reagiramo totalno neprimjereno u tom trenutku. No poslije uvijek treba ostati velik i pronaći snage za ispriku. Čestitke igraču NK Sesvetskog Kraljevca Antunu Vavri na isprici koju nam je uputio nakon dobivenog crvenog kartona."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!