Fanatik

FANATIK: Hrvatski niželigaš dobio ispriku protivničkog igrača zbog neprimjerenog ponašanja

Petar Jenjić • srijeda, 22.03.2023.
FANATIK: Hrvatski niželigaš dobio ispriku protivničkog igrača zbog neprimjerenog ponašanja
Foto: FaH

Igrač NK Sesvetskog Kraljevca Antun Vavra poslao je pismo isprike zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici protiv NK Stubice. Naime, u utakmici odigranoj 19. ožujka, zaradio je crveni karton nakon što je izgubio živce i opsovao protivničkog igrača...

"Poštovani, Ovim putem Vam se u svoje ime i u ime kluba ispričavam za svoje neprimjereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema Vašem igraču koje se dogodilo u nedjelju 19.3.2023. za vrijeme odigravanje utakmice 18. kola 4. NL Središte Zagreb između klubova NK Stubica - NK Sesvetski Kraljevec. Nažalost, nema opravdanja za svoj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo žaru utakmice i da mogu vratiti vrijeme ne bih tako postupio. Pogriješio sam i iskreno se kajem. Još jednom Vas molim da uvažite ovo pismo isprike jer jednostavno nije bilo namjerno i iskreno mi je žao", napisao je u pismu koje je stiglo na adresu kluba.

Pismo su prokomentirali i iz Stubice.

"U sportu se često dogode stvari koje iz nas izvuku ono najgore i nekad možda radi svoje reakcije povrijedimo nekog drugog ili reagiramo totalno neprimjereno u tom trenutku. No poslije uvijek treba ostati velik i pronaći snage za ispriku. Čestitke igraču NK Sesvetskog Kraljevca Antunu Vavri na isprici koju nam je uputio nakon dobivenog crvenog kartona."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!