Nogomet

Palaversa: 'Mi smo Hrvatska, idemo osvojiti Euro'

Petar Jenjić • srijeda, 22.03.2023.
Palaversa: 'Mi smo Hrvatska, idemo osvojiti Euro'

Ante Palaversa, hrvatski U-21 reprezentativac, najavio je za MAXSport utakmice protiv Izraela i Engleske te istaknuo veliku konkurenciju za odlazak na Europsko prvenstvo...

U reprezentaciji do 21 godine je i trenutni igrač Troyesa Ante Palaversa koji je vjeruje da će predstojeće utakmice odigrati maksimalno ozbiljno.

Igraj na Hrvatska - Izrael (U-21) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Super osjećaj, uvijek odličan. Čim budete ovdje s momcima, spremni ste dati sve na terenu. Uvijek je predivan osjećaj. Slijede nam te dvije utakmice, mislim da ih treba odigrati maksimalno ozbiljno jer je Europsko prvenstvo blizu. Treba se što bolje pripremiti."

Prvi na redu je Izrael u Varaždinu, a zatim Englezi u gostima.

"Nismo ih još analizirali, ali mislim da, čim su na Euru, da su čvrsta i tvrda momčad. Nećemo nikoga podcijeniti. Zadnja utakmica prije prvenstva kod Engleza. Isto ćemo pokušati dati sve od sebe, pokušati napraviti stvari najbolje što možemo."

Puno je igrača koji konkuriraju za mjesto na velikom natjecanju.

"Svi momci ovdje žele igrati za Hrvatsku i prikazati je u najboljem svijetlu, posebno na Euru. Tko god bude na prvenstvu, mislim da će pokazati najbolje i ostaviti srce na terenu. Mi smo Hrvatska, idemo ga osvojiti"

FOTO: MAXSport/screenshot

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!