Nogomet

Petković i dalje ne trenira s momčadi, izgledno je da će preskočiti Wales

Branimir Korać • četvrtak, 23.03.2023.
Petković i dalje ne trenira s momčadi, izgledno je da će preskočiti Wales
Foto: FaH

Sudeći prema posljednjem treningu reprezentacije u Dugopolju, Bruno Petković neće biti u konkurenciji za nastup protiv Walesa. Izglednije je da će konkurirati za Tursku s kojom Hrvatska igra tri dana kasnije...

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra protiv Walesa na Poljudu s početkom u 20:45 sati, a vrlo je izgledno kako u tom susretu Zlatko Dalić neće moći računati na Brunu Petkovića. Petković je doputovao ozlijeđen na okupljanje reprezentacije i još uvijek nije potpuno spreman.

Igraj na Hrvatska - Wales na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Do ozljede je došlo prošlog vikenda tijekom dvoboja između Dinama i Rijeke, Petković je rano morao napustiti igru, ali doputovao je na okupljanje reprezentacije gdje je ustanovljeno kako je oporavak barem za jednu od ove dvije utakmice moguć.

Međutim Petković je propustio sve dosadašnje treninge s momčadi, nije niti danas radio s ostalim igračima već odvojeno s kondicijskim trenerom i gotovo sigurno neće biti u konkurenciji za Wales. Međutim u Tursku će putovati i konkurirati za nastup. Za razliku od Petkovića, treningu se priključio Ivo Grbić koji je došao umjesto Ivice Ivušića.

Prema informacijama koje dolaze s raznih strana, izbornik Dalić već je odlučio kako će protiv Walesa startati Marko Livaja u vrhu napada. Tako nešto se i očekivalo, Poljud je njegov travnjak, a pokazao je kako reprezentacija ima koristi od njega.

Hrvatska je danas odradila trening u Dugopolju, ali sutra, dan prije utakmice, trenirat će na glavnom travnjaku poljudskog stadiona.

FOTO: HINA/ Ivana IVANOVIĆ

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!