Nogomet

Mbappe: 'Razgovarao sam s Griezmannom, razočaran je i to je normalno, bio bih i ja'

Branimir Korać • četvrtak, 23.03.2023.
Mbappe: 'Razgovarao sam s Griezmannom, razočaran je i to je normalno, bio bih i ja'
Foto: EPA

Francuska nogometna reprezentacija na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra u Parizu protiv Nizozemske, a predvodit će je kao kapetan Kylian Mbappe. Mbappe u tu ulogu dolazi nakon umirovljenja Huga Llorisa...

Kapetanska traka u francuskoj reprezentaciji u budućnosti će biti oko ruke Kyliana Mbappea. Mbappe je vodio glavnu rijeć u svlačionici i na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je svojim govorom probudio Francusku u finalu protiv Argentine.

Igraj na Francuska - Nizozemska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Neću se zbog toga mijenjati, ali čut će se moj glas u svlačionici. Govorit ću u svlačionici, ali moram razmišljati o momčadi, ne smije biti razlike između mene i suigrača. Igrači koji su igrali sa mnom znaju da mi je glavni cilj doći do pobjede, a ne pobjeđujem sam nego sa suigračima."

Antoine Griezmann bio je vrlo razočaran jer on nije izabran za novog kapetana, a Mbappe je razgovarao s njim.

"Razgovarali smo jer je razočaran i to je normalno. Rekao sam mu da bih vjerojatno i ja tako reagirao da je bilo drugačije. On je jedan od najvažnijih igrača naše reprezentacije, ima iskustvo koje ja nemam. Ako bude imao nešto za reći, sjest ću i slušati. U konačnici, ne smijemo biti zatvoreni, svatko ima pravo nešto reći."

Mbappe tvrdi kako ga je iznenadila ponuda da bude kapetan.

"Teško je to opisati, prije nekoliko mjeseci nisam ti razmišljao o tome da bih mogao biti kapetan, ali kada je izbornik došao i pitao me želim li biti u toj ulozi, prirodno je da kažete - da."

FOTO: EPA/Ronald Wittek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!