Rukomet

Pavlović pred novim povratkom: 'Koliko ću igrati, ne znam, ali želim ostatak života provesti normalno'

Branimir Korać • četvrtak, 23.03.2023.
Pavlović pred novim povratkom: 'Koliko ću igrati, ne znam, ali želim ostatak života provesti normalno'

Domagoj Pavlović imao je pehova kao rijetko koji sportaš, nizale su se teške ozljede, dugačke stanke, ali sada se ponovno vraća. Iza njega je još jedna vrlo dugačka stanka i nada se kako su pehovi iza njega...

Domagoj Pavlović na novom je povratku rukometu. Nakon što je praktički 15 mjeseci bio bez ozbiljnog rukometa, pokušava se vratiti uz nadu kako će ga napokon zaobići pehovi i tijelo izdržati napor s kojim se suočava.

Igraj na Hannover - Melsungen na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sve je krenulo još u prosincu 2021. godine. "Imao sam upalu pubične kosti, završio na operaciji aduktora i bruha. Stanka je dugačka, nešto sam probavao, ali u biti na terenu nisam bio skoro 15 mjeseci. Sada je sve u redu, naravno da nakon takve stanke ima sitnih problema, ali to je normalno", kaže Pavlović za Sportske novosti.

Nakon silnih problema s ozljedama, u njegovim godinama motivacija je najveći problem.

"Da nemam volje i želje, ne bih se niti vraćao. Još imam ugovor godinu i pol i vidjet ćemo. U 30. sam godini, moram gledati i na svoje zdravlje jer život neće stati nakon rukometa. Želim ostatak života provesti normalno, a ako ovako nastavim mogu komotno kupiti kolica. Koliko ću igrati, ne znam, godinu, dvije, pet, ovisno kako ću se osjećati."

Melsungenu ne ide dobro u prvenstvu, dapače, rezultati su daleko ispod očekivanja. Kako će sve to izgledati u budućnosti, vrlo je upitno, kao što je upitno i hoće li nastaviti s reprezentacijom, trenutno je daleko od toga, najbitnije je vratiti se na teren.

"Izbornik je bio tu s Martinovićem, Mandićem i sa mnom, zna cijelu situaciju, sada je prioritet vratiti se na teren i vidjeti kakav je plan kluba sa mnom."

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!