Nogomet

Dva hrvatska sudačka tima u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.03.2023.
Dva hrvatska sudačka tima u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvu
Foto: Daniel Kasap/HINA

Danas su počele kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a u akciji će u idućim danima biti i hrvatski suci. U subotnjem će programu na travnjaku biti Duje Strukan i Dario Bel...

Duje Strukan i Dario Bel dobili su povjerenje Uefe i sudit će dva susreta prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Strukan sa svojim timom odlazi u Škotsku, a Dario Bel u Andoru.

Igraj na utakmice kvalifikacija za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Strukan je delegiran na dvoboj između Škotske i Cipra koji će se igrati u Glasgowu na Hampden Parku, a pomagat će mu Bojan Zobenica i Alen Jakšić dok će na VAR-u biti Ivan Bebek, a na AVAR-u Fran Jović. Igor Pajač će biti četvrti sudac.

Upravo ova ekipa odradila je i uzvratni dvoboj osmine finala Konferencijske lige između Djurgardena i Lecha iz Poznana, a u Uefi su bili zadovoljni odrađenim poslom te su ih poslali u Glasgow.

Susret na Hampden Parku počinje u 15 sati, a u večernjem terminu, dok Hrvatska bude igrala protiv Walesa, u Andori će u akciji biti Dario Bel koji će suditi dvoboj između domaćina i Rumunjske. Belu će pomagati Goran Pataki i Kruno Šarić, Ante Čuljak bit će četvrti sudac. Na VAR-u će ipak biti Talijani.

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!