Košarka

Zubac najbolji skakač u pobjedi Clippersa protiv Šarićevog Thundera

Petar Jenjić • petak, 24.03.2023.
Zubac najbolji skakač u pobjedi Clippersa protiv Šarićevog Thundera
Foto: EPA

Noćas su Los Angeles Clippersi stigli do domaće pobjede protiv Oklahoma City Thundera zahvaljujući odlično odigranom drugom poluvremenu...

Los Angeles Clippersi noćas su igrali bez Paula Georgea na domaćem terenu te stigli do pobjede protiv Oklahoma City Thundera sa 127:105.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Clippersi su tako stigli do šeste pobjede u zadnjih sedam utakmica te čvrsto drže pozicije koje vode direktno u doigravanje. S druge strane, Oklahoma će za tako nešto voditi veliku borbu.

Svaka momčad dobila je po četvrtinu u prvom poluvremenu koje je zaključeno neriješenim rezultatom (54:54). Međutim, u nastavku domaćin ubacuje u brzinu više i do kraja stvara više od 20 razlike.

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 32 poena, šest skokova i šest asistencija. Ivica Zubac za nešto manje od 24 minute dodao je šest poena (2/3 za dva, slobodna bacanja 2/2), dvije blokade i deset skokova čime je bio najbolji skakač na utakmici.

Najbolji je kod Thundera bio Shai Gilgeous-Alexander s 30 poena. Dario Šarić na terenu je proveo tek tri minute bez šuterskog učinka uz jednu asistenciju.

NBA:
Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 127:105

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!