Košarka

Petrović o novom izborniku: 'Kroz sljedećih deset dana odradit ću sve razgovore licem u lice'

Petar Jenjić • petak, 24.03.2023.
Petrović o novom izborniku: 'Kroz sljedećih deset dana odradit ću sve razgovore licem u lice'
Foto: FaH

U novim radnim akcijama je sportski direktor Hrvatskog košarkaškog saveza Aco Petrović koji je boravio u Berlinu, nakon čega će se uputiti u Beogradu, a uskoro i predložiti imena kandidata za novog izbornika...

Sportski direktor Hrvatskog košarkaškog saveza Aco Petrović boravio je u Berlinu posljednjih nekoliko dana tijekom kojih je obavio razgovore s Jaleenom Smithom.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bez obzira na zgusnut raspored, ne bi trebalo biti problema s njegovim igranjem.

"Ima obiteljsku obavezu do 8. srpnja, ali nakon toga bi se priključio reprezentaciji. Pričali smo s njim i on je na dispoziciji za cijeli program", kazao je Petrović, prenose Sportske novosti.

Uskoro će otići i na novi put, ovoga puta prema Beogradu gdje će Real Madrid igrati euroligašku utakmicu. Tada će razgovarati s Marijom Hezonjom.

Po pitanju novog izbornika Petrović je dodao.

"Kroz sljedećih deset dana odradit ću sve razgovore licem u lice s potencijalnim kandidatima. Nakon toga ide prijedlog", dodao je Petrović i pri tome je želio da imena ostanu tajna.

Podsjetimo, Hrvatsku od 20. srpnja do 5. kolovoza čeka novi krug pretkvalifikacija za Eurobasket, a od 12. do 20. kolovoza slijedi predolimpijski turnir.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!