Rukomet

Martinović potpisao dvogodišnji ugovor i dolazi Jaganjcu: 'Takvog smo igrača tražili'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 30.03.2023.
Martinović potpisao dvogodišnji ugovor i dolazi Jaganjcu: 'Takvog smo igrača tražili'
Foto: EPA

Ono o čemu su pisali lokalni njemački mediji prije nekoliko dana, sada je i potvrđeno. Ivan Martinović stavio je potpis na ugovor s Rhein-Neckar Löwenom...

Ivan Martinović stavio je potpis na dvogodišnji ugovor s Rhein-Neckar Löwenom. Martinović će u Mannheim preseliti na ljeto 2024. godine do kada će nastaviti igrati za Melsungen.

Igraj na Lemgo - RN Löwen na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sretni smo što je Ivan izabrao Rhein-Neckar Löwen. Iako je još uvijek mlad, dobivamo vrlo iskusnog igrača. Ivan još nije došao do svog vrhunca i uvjereni smo da možemo do kraja razviti njegov ogroman potencijal. Njegova želja za priključenjem našem sportskom projektu potvrđuje da smo na pravom putu", poručio je Löwenova direktorica Jennifer Kettemann.

Zadovoljan njegovim dolaskom je i prvi trener Löwena Sebastian Hinze.

"Sa zadovoljstvom čekam da nam se priključi početkom sezone 2024/2025. On je baš igrač kakvog smo i tražili te će podići kvalitetu naše momčadi."

Zadovoljstvo nije skrivao niti Martinović koji će se tako imati priliku pridružiti Halilu Jaganjcu.

"Jako sam sretan što sam pronašao svoj novi sportski dom u Rhein-Neckar Löwenu. Lavovi su vrhunski klub s jasnom sportskom strategijom. Dosad sam u punoj SAP Areni igrao samo kao protivnik, ali jedva čekam da zaigram i kao domaćin."

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!