Košarka

Poznata imena dvojice kandidata za izbornika košarkaške reprezentacije

Petar Jenjić • četvrtak, 06.04.2023.
Poznata imena dvojice kandidata za izbornika košarkaške reprezentacije
Foto: FaH

Aco Petrović završio je razgovore s potencijalnim kandidatima za mjesto izbornika hrvatske košarkaške reprezentacija, a lista je svedena na dva imena...

Sportski direktor reprezentacije Aco Petrović danas je na svom Twitter profilu objavio da su završeni razgovori s potencijalnim kandidatima za izborničko mjesto.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Završeni svi potrebni razgovori sa potencijalnim izbornicima. U slijedeću srijedu prijedlog ide na stol čelnim ljudima HKSa a potom na potvrdu UO", napisao je Petrović.

Neki od kandidata su otpali zbog drugih obaveza, a kao iskristalizirala su se dva imena koji dolaze u obzir, odnosno s kojima je Petrović intenzivnije razgovarao, pišu Sportske novosti.

Jedno od njih je Dario Gjergja, dugogodišnji trener Oostendea i donedavno izbornik reprezentacije Belgije. S tamošnjim košarkšakim Savezom nije obnovio ugovor.

Drugi od njih jest onaj koji nije bio na prvom popisu, a radi se o Josipu Sesaru koji u posljednje vrijeme radi jako dobar posao u Ciboni. Ostaje pitanje što će predložiti sljedeću srijedu.

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!