Nogomet

Marko Tolić i Andrija Balić nastavljaju s odličnim igrama, Rendulić zna samo za pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 09.04.2023.
Marko Tolić i Andrija Balić nastavljaju s odličnim igrama, Rendulić zna samo za pobjede
Foto: Bruno Karadža

Hrvatski nogometaši i izvan onih najvećih liga igraju dobro, a to najbolje pokazuju Marko Tolić i Andrija Balić koji već neko vrijeme privlače pozornost medija odličnim igrama...

Andrija Balić nakon problema s ozljedom završio je na posudbi, iz momčadi lidera Dunajske Strede posuđen je u Bansku Bystricu gdje je vrlo brzo postao jedan od glavnih igrača.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Banska Bystrica ugostila je jučer Spartak Trnavu i slavila je 2:0, a Balić je bio strijelac vodećeg pogotka. Bivši igrač Hajduka tako je postigao pet golova u pet nastupa, u samo jednom susretu nije bio strijelac, ali tamo je upisao asistenciju.

Odličan dan imali su i Hrvati u Sloveniji gdje je Maribor igrao protiv Kopra i upisao pobjedu 3:1. Još jednu jako dobru utakmicu odigrao je Marko Tolić koji je zabio vodeći pogodak za svoju momčad.

Nije samo Tolić zabijao, pogotke su postigli i Marin Laušić i Ivan Brnić te tako odveli Maribor do pobjede te su tako sva trojica Hrvata u dresu Maribora bila među strijelcima.

I u Premijer ligi BiH Hrvati su zabijali. Bivši igrači Slaven Belupa i Zagreba te Osijeka, Arijan Brković i Gabrijel Boban odveli su Posušje do pobjede 2:0 protiv tuzlanske Slobode koju je preuzeo Danijel Pranjić.

I Maro Ćuže je također zabio i to u pobjedi Zrinjskog u gostima kod Borca iz banja Luke s uvjerljivih 3:0 za odvajanje od Borca na vrhu ljestvice na velikih 17 bodova.

Krunoslav Rendulić otkako je zamijenio Sergeja Jakirovića na klupi Zrinjskog niže isključivo pobjede i u 11 službenih utakmica 11 puta je slavio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!