Košarka

Trener Bojana Bogdanovića seli na drugu funkciju u klubu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 10.04.2023.
Trener Bojana Bogdanovića seli na drugu funkciju u klubu
Foto: EPA

Trener Detroit Pistonsa Dwane Casey zaključuje svoju trenersku karijeru i seli na uredski posao u franšizi, objavljeno je službeno na stranicama NBA lige...

Na novu funkciju u Detroit Pistonsima seli dosadašnji trener Dwane Casey koji će sada biti dio front officea franšize, objavljeno je na stranicama NBA lige.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovo je bila moja zadnja utakmica, selim se u front office. Veselim se sljedećoj fazi mog života i vremenu koje ću imati sa svojom obitelji. Ova momčad na pravom je putu i vjerojatno im treba novi glas. Ovo je moja odluka", rekao je Casey nakon posljednje utakmice Pistonsa u sezoni.

U Pistonse je stigao 2018. godine i ostvario rekord od 128 pobjeda i 262 poraza. Prije toga bio je trener Toronto Raptorsa sedam godina i trener Minnesota Timberwolvesa dvije godine.

Casey je bio trener godine 2017. godine, a ove sezone momčad u kojoj igra i Bojan Bogdanović imala je omjer 17-65. Prema pisanju Shamsa Charamie među kandidatima za posao su Charles Lee, asistent Milwaukee Bucksa, i nekadašnji trener Boston Celtisa Ime Udoka.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!