Fanatik

[VIDEO] Počela je hajdučka pjesma pred stadionom

Krešimir Milić • petak, 21.04.2023.
[VIDEO] Počela je hajdučka pjesma pred stadionom
Foto: Krešimir Milić

Prva ekipa navijača Hajduka počela se skupljati kod stadiona već ujutro. Stigli su sa svih strana od Dalmacije do dijaspore...

Hajdučka invazija na Ženevu krenula je još jučer kad je na trening stigla grupa od desetak navijača došla dati podršku "bilim tićima". Sretali smo i šetnjom gradom sinoć manje grupe navijača, orila se hajdučka pjesma ženevskim ulicama, a jutros smo na prvu već naišli u hotelu.

Igraj na Hajduk - Milan na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Konstatirali smo u prolazu da će bijeli dobiti, a i da smo i mi od Švicaraca dobili po džepu već. No za ovakav događaj kao financijska neprilika je povijesna prilika pratiti voljeni klub na ovoj razini za svakog navijača.

Hajdukove juniore će danas pratiti sigurno preko četiri tisuće navijača, a rekli su nam jučer još u Nyonu djelatnici UEFA-e da ne pamte ovakav interes medija i navijača za završnicu Lige prvaka mladih. Stoga neće biti ni čudo ako ovaj predviđeni broj bude i veći do 18 sati kad Hajduk igra na stadionu Servettea.

Ispred stadiona sreli smo već u jutarnjim satima manju grupu navijača. Njih šest stiglo je s različitih krajeva od Dalmacije do dijaspore. Znači od Trilja, Freiburga i Švicarske.

I oni samo jednu želju imaju, a zapjevali su to uoči utakmice...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!